Jana GIO

Jana GIO vlastným menom Jana Líšková, 38 rokov, Mgr.

  • je známa v oblasti zdravého pečenie KVAS-ového chleba, rôzneho pečiva, ale aj zdravého varenia či pečenia. Je prvou osobou v SR, ktorá toto umenie známe ako kvaskovanie previedla do zdravého formátu. Toto všetko Jana definuje stále len ako hobby, ktorého cieľom je žiť tak, aby aj vďaka strave bol náš život čo najviac plnohodnotný.
  • sústredila sa na konzumentov s problematikou potravinových alergií či HIT a celkového zdravého pečiva pre deti i ľudí, ktorým záleží na tom, čo jedia.
  • k zdravému životu nielen v gastro smere sa dostala už pred viac ako 10-timi rokmi vďaka sestre Miriam, známej ako zakladateľke vôbec prvého bio online shopu na Slovensku vytvoreného pred 10 rokmi, ktorý sa špecializoval na predaj britskej certifikovanej bio-kozmetiky
  • cez zdravú kozmetiku, potraviny a neskôr aj domácu prípravu krémov pre dcérku a podobne, sa postupne prepracovala k dnes už známemu fenoménu kvaskovania.
  • svoje hobby povzniesla na úroveň, ktorá je už dnes veľmi vyhľadávaná
  • používa výhradne svoje vlastné recepty obohatené o kvalitné čerstvé múky v Bio kvalite
  • necháva sa viesť dlhoročnými skúsenosťami ľudí z oblasti pekárenstva pôsobiacich hlavne v zahraničí
  • vo svojom voľnom čase pracuje neustále na tvorbe nových a nových receptov a pomáha učiť sa a tvoriť vlastné produkty všetkým, ktorí prejavujú záujem
  • recepty z jej produkcie obsahujú množstvo zdravých a pre organizmus prínosných produktov či prísad, ktoré učí používať vďaka svojim receptom nielen ľudí so zdravotnými problémami, ale tiež ľudí, ktorí sa snažia svoje zdravie udržať v čo najlepšom stave
  • svoje poznatky o kvalite potravín a vhodnosti produktov používaných vo svojich receptoch čerpá hlavne od sestry Miriam, ktorá sa viac ako 18 rokov neustále vzdeláva v BIO oblasti a je tak pomocnou osobou pri výbere kvalitných prísad vďaka ktorým sa toto pečenie stáva aj zdravým a prínosným zdrojom potravín
  • taktiež využíva znalosti a poradenstvo Andreja Medveďa, ktorý sa venuje liečbe alergií, HIT, rôznych zdravotných problémov súvisiacich so žalúdkom atď.

Názov workshopu: Kváskovanie
Termín: 12:30 – 15:30
Cena: 25,- EUR

Prihlasovací formulár na workshop